interiér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice ctverec.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 131.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 132.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 133.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 134.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 135.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 136.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 137.jpg

interiér obchodu ANNA & VIKTORIE Průhonice

návrh: di5 / 2006
projekt: di5 /2007
realizace: 2007
investor:
náklady:


Rozsáhlé komerční prostory v OD Spektrum v Průhonicích byly původně hodně členěné, tmavé a nepřehledné. Cílem rekonstrukce a řešení interiéru se tedy kromě splnění všech požadovaných a očekávaných funkcí stalo i zcelení, zpřehlednění a projasnění tohoto atraktivního místa přímo proti vstupu do obchodního centra. Barevnost byla dána zčásti firemním standardem s bílou, šedou a růžovou, doplněna je o světlé tóny šedé a krémové na podlahách a stropech. Základní barvou nábytku je bílá, vytvářející nerušící pozadí pro tak pestré zboží jako jsou hračky. Akcenty v jasných odstínech růžové a žluté upoutávají a pomáhají v orientaci. Vzhledem k logu investora s bublinami byl celý návrh řešen z kruhových tvarů, bubliny se objevují ve tvaru atypického nábytku, na podlahách i podhledech. Kruhy jsou optimální i vzhledem k členitosti půdorysu, kde měkce vedou návštěvníka do všech částí prodejní plochy.