interiér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice ctverec.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 131.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 132.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 133.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 134.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 135.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 136.jpginteriér obchodu ANNA & VIKTORIE, Průhonice 137.jpg

ANNA & VIKTORIE - shop interior design, Pruhonice

design: di5 / 2006
project: di5 /2007
implementation: 2007


Commercial space in Spektrum Shopping Centre in Pruhonice was newly designed in light colours and rounded shapes. Lively colour accents respect corporate design and help orientation, "bubbles" are as funny as sales line. White furniture creates calm background for colourful toys.