rodinný dům v Loděnici C:\fakepath\IMG_1361.jpgrodinný dům v Loděnici 967.jpgrodinný dům v Loděnici 969.jpgrodinný dům v Loděnici 968.jpgrodinný dům v Loděnici 970.jpgrodinný dům v Loděnici 971.jpgrodinný dům v Loděnici C:\fakepath\IMG_1372.jpgrodinný dům v Loděnici 973.jpgrodinný dům v Loděnici 974.jpgrodinný dům v Loděnici 975.jpgrodinný dům v Loděnici 976.jpgrodinný dům v Loděnici 977.jpgrodinný dům v Loděnici C:\fakepath\IMG_1387.jpgrodinný dům v Loděnici 979.jpgrodinný dům v Loděnici 980.jpgrodinný dům v Loděnici 981.jpgrodinný dům v Loděnici 982.jpgrodinný dům v Loděnici 983.jpgrodinný dům v Loděnici 984.jpg

family house in Lodenice

design: di5 / Aga Szóstko-Budzińska / 2009
project: di5 / Aga Szóstko-Budzińska, Lucie Lehečková / 2010
implementation: 2011
 

The shape of the house respects the slope of the plot of land, the inner space is clearly divided into functional zones by steps and stairs. Intimate space is easily created between two main volumes.